¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

LA LLAVOR

Al caqui li queda molt recorregut

Amb la campanya a punt de començar des de la DO del "caqui de la Ribera", el seu president, Cirilo Arnandis, està convençut que el caqui té molt futur

De moment, la campanya arrancarà a final de mes amb unes previsions excel·lents tant de producció com de qualitat. Però tal vegada el millor per als productors de la DO és que veient com els nombres milloren any rere any encara queda molt marge.

Els mercats emergents, els de ultramar, comencen a donar bons resultats: Emirats Àrabs, Brasil, Argentina, Canadà, EUA... segueixen consolidant-se. No obstant açò, el gran mercat és Europa i també ací cap encara marge de millora. Fins i tot en el mercat espanyol, on hi ha un consumidor principal per al caqui "persimon", la Comunitat Valenciana.

I precisament per açò, pel recorregut que encara queda, la DO és conscient que cada vegada seran més les explotacions de caqui. Els preocupa perquè la sobreproducció s'ha convertit en un gran problema per als cítrics, però al temps defensen que la qualitat els diferencia dels caquis que no estan dins de la Denominació d'Origen.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?