¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Ryanair està cancel·lant entre 8 i 10 vols diaris al Prat

La companyia irlandesa ha decidit reduir el nombre de viatges durant sis setmanes per millorar la seva puntualitat que havia caigut per sota del 80%

()

Ryanair ha anunciat que en les properes 6 setmanes cancel·larà uns 50 vols diaris. La companyia irlandesa explica que ho fa per millorar la seva puntualitat que en les darreres dues setmanes, per diferents factors, s'havia situat per sota del 80%. El Ministeri de Foment ha obert un expedient informatiu per verificar que l’aerolínia respecta els drets dels passatgers.

Segons Ryanair, la decisió s'ha pres perquè les vagues de controladors, el mal temps i les vacances del seu personal han alterat la seva planificació de vols provocant retards "inacceptables". Les cancel·lacions afectaran 50 vols diaris de la companyia durant les properes 6 setmanes, fins a la finalització de la campanya d'estiu.

Avui Ryanair ha eliminat 5 vols que sortien des de Barcelona: dos a Porto, un a Dublin, un a Londres i un a Milà. I tampoc es faran els 5 viatges de tornada des d'aquestes ciutats. Segons les dades de la companyia, demà es cancel·laran altres 10 vols al Prat i dimecres 8.

La companyia està avisant els passatgers afectats i els ofereix la possibilitat de recuperar els diners o reubicar-los en un vol posterior. El ministeri de Foment assegura que, de moment, no s'han registrat incidents, però ha obert un expedient informatiu per comprovar que la companyia respecta els drets dels passatgers.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?