Festa multitudinària a la plaça Sant Joan a favor del referèndum

Jordi Turull, a Lleida: "aquells que es pensaven que no posant col·legis dificultarien l'1-O però, està tenint un efecte multiplicador de gent a favor de poder votar".

Diumenge, 24 de setembre, a la Plaça Sant Joan de Lleida /

Mobilitzacions, aquest diumenge, arreu de pobles de la demarcació de Lleida, en la convocatòria a tot Catalunya, per exigir que es pugui votar diumenge vinent.

JORDI TURULL: 'Justament aquells que es pensaven que no ajudant a posar col.legis dificultaria, crec que fa un efecte multiplicador a favor de votar / RÀDIO LLEIDA

“Votarem”. Crits recollits de la plaça Sant Joan de la ciutat de Lleida, plena de gom a gom en una Marató per la Democràcia que ha aplegat a 5 mil persones segons els organitzadors, Òmnium, l'ANC i la Plataforma d'entitats culturals. El seu portaveu, Xavier Quinquillà, destaca la incorporació de més partits a la defensa de la democràcia i els drets fonamentals.

Festa reivindicativa per manifestar el suport al Govern català, que en alguns moments ha tingut ritme de Garrotí.

XAVIER QUINQUILLÂ. Valora la concentració a la Plaça Sant Joan de Lleida / RÀDIO LLEIDA

Representants d'una trentena d'entitats i partits polítics han volgut mostrar una imatge d'unitat mostrant paperetes del referèndum que han anat dipositant dins una urna. Durant la seva intervenció, el conseller de Presidència, Jordi Turull, ha assegurat l'efecte multiplicador a favor de votar, ha dit, d'aquells que es pensaven que no posant col·legis dificultarien el 1-O.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?