Últimas noticias Hemeroteca

A les 7 al col·legi

La plataforma “Escoles Obertes” envia instruccions pel diumenge. Criden a ser-hi a les 7 del matí i a aconseguir fer “una cua gegant amb milions de persones amb les paperetes a la mà”

Cartell a la porta d'un institut de l'Eixample de Barcelona / ()

Des de la plataforma 'Escoles Obertes' s'ha informat que ja són 60.000 les persones inscrites i han distribuït un document amb instruccions de cara a diumenge.

Recomanen anar als col·legis a les 7 del matí i a les 7:30 “que hi hagi responsables de tenir les cues perfectament fetes buscant el màxim ressò possible. Cal preparar a tothom per una jornada llarga. El món ens mirarà”

El document indica que a partir de les 8:30 arribarà “la comitiva oficial amb el material de votació” i que a partir de les 9, “en cas de no poder entrar o instal·lar el centre electoral, ens quedarem”

Els promotors tenen clar l’objectiu que es persegueix: “Hem de pensar, diuen, que no estem fent una manifestació, sinó una cua gegant. La fotografia de milions de persones fent cua amb la papereta a la mà serà espectacular”

El document inclou les paperetes perquè cadascú les imprimeixi i les dugui diumenge. I remarca que “és important no portar símbols partidistes ni banderes de cap tipus”

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?