¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Cauen les reserves hoteleres a Barcelona després de l'1 d'Octubre

L'Ajuntament reconeix que 3 creuers es van desviar a València i culpa al govern central de fer alarmisme sobre la situació que es viu a Catalunya

El que es va viure a Catalunya l'1 d'octubre i la incertesa actual estan perjudicant el sector turístic de la ciutat de Barcelona. El regidor de Turisme, Agustí Colom, ha explicat que no s'estan produint cancel·lacions, però que sí que s'està reduint el ritme de reserves.

Segons Colom, ho han notat els apartaments turístics, però sobretot els hotels. Aquests establiments parlen d'una caiguda superior al 20%.

Davant d'aquesta situació, Colom, ha demanat al govern de Mariano Rajoy que contribueixi a transmetre que a Barcelona la situació és de normalitat i que la incertesa política no provoca cap problema als carrers de la ciutat que hagi de preocupar als turistes. En aquest sentit, diu el regidor que "qualsevol declaració d'alarmisme no ajuda i que aquest no hauria de ser l'instrument que hauria d'utilitzar l'Estat" contra l'Ajuntament o la Generalitat.

Agustí Colom ha criticat que el ministeri de turisme hagi dit que els creuers han canviat Barcelona per València. El regidor reconeix que això ha passat, però diu que només ho han fet 3 vaixells, dos dels quals el mateix 1 d'octubre. Conclou per tant que l'efecte sobre els creuers és "pràcticament nul" perquè Barcelona rep 60 vaixells cada mes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?