¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'encesa de l'enllumenat de Nadal es farà a La Rambla

L'Ajuntament torna aquest acte al centre de la ciutat per homenatjar les víctimes de l'atemptat del 17A i els comerciants d'aquest eix

()

L'encesa de les llums de Nadal a Barcelona es farà el 23 de novembre a La Rambla. La regidora de comerç, Montserrat Ballarín, ha explicat que s'ha triat aquest escenari per homenatjar les víctimes de l'atemptat del 17A i als botiguers i restauradors que van acollir als seus establiments les persones que es van veure afectades per l'atac.

En els darrers anys, l'Ajuntament havia escollit barris allunyats de l'eix comercial del centre de la ciutat per donar el tret de sortida a la campanya de compres nadalenques. Fa dos anys es va fer al Passeig Maragall i en 2016 a la Ronda de Sant Pau amb el Paral·lel. Enguany serà a La Rambla, un dia després del Black Friday.

La regidora Montserrat Ballarín ha explicat que volen agrair als comerciants, restauradors i veïns de La Rambla "que van ser un exemple de generositat pensant primer en els altres".

El president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar, ha agraït la iniciativa de l'Ajuntament i ha destacat que després de l'atemptat "els primers que van omplir el passeig van ser barcelonins". Villar ha explicat que el nivell de vendes encara no s'ha recuperat del tot i que els comerciants han de reorientar el negoci pensant que ara, entre els visitants de La Rambla, hi ha també molts barcelonins.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?