¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Diputació regularà l'accés de vehicles al Montseny

Durant els tres caps de setmana de més afluència, la Diputació informarà els conductors que poden deixar el cotxe a Campins i arribar fins a la vall de Santa Fe en autobús

La Diputació ha presentat una prova pilot per regular l'accés de vehicles privats al Parc Natural del Montseny. Ho farà durant tres caps de setmana d'octubre i novembre que coincideixen amb els moments de màxima afluència de visitants. L'objectiu és evitar que els cotxes acabin estacionats de qualsevol manera als vorals de la carretera perquè els aparcaments estan plens.

Els dies 21, 22, 28 i 29 d'octubre i l'1, 4 i 5 de novembre s'informarà els conductors de vehicles privats que tenen la possibilitat d'aparcar a Campins (a l'inici del parc) i agafar un autobús per arribar fins a la vall de Santa Fe que és un punt important de lleure des d'on surten molts itineraris per l'interior del parc del Montseny.

Per a aquesta prova pilot, s'habilitarà un aparcament per a 500 vehicles a Campins, des d'on sortiran autobusos gratuïts cada 30 minuts fins a Santa Fe. A més, es posarà una línia d'autobús que enllaçarà l'estació de Renfe de Sant Celoni amb Campins.

Els caps de setmana de tardor, entre les 11 del matí i les 2 de la tarda, pugen a Santa Fe uns 250 vehicles cada hora. Els cotxes omplen els aparcaments que hi ha a la zona i acaben estacionant en vorals de carretera i altres llocs que dificulten el pas.

La Diputació ha recordat que els vehicles que estiguin aturats fora de les zones d'aparcament habilitades seran sancionats i retirats per la grua si dificulten pas.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?