¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Colau crida a l'oposició a pactar els pressupostos per transmetre serenor

El govern municipal ha presentat un projecte que preveu una inversió de 482 milions d'euros, 11 més que l'any passat

Ada Colau, a l'últim ple municipal / ()

El govern d'Ada Colau llença un missatge de tranquil·litat al sector econòmic després que grans empreses hagin traslladat la seva seu social fora de Catalunya per la situació d'incertesa que genera la actual situació política. El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha assegurat que, passi el que passi, Barcelona no s'aturarà i continuarà sent una ciutat dinàmica a nivell econòmic.

Perquè aquest missatge arribi de forma més clara, Pisarello considera que govern i oposició han de fer "un esforç extra, major del que fem normalment per tenir una proposta que sigui assumible per tothom". Es tracta, diu el primer tinent d'alcalde "d'enviar un senyal de tranquil·litat i normalitat institucional al conjunt de Catalunya i al món". Aquesta mateixa setmana començaran els contactes amb els grups per evitar que els comptes s'hagin d'aprovar, un altre cop, a través d'una qüestió de confiança.

Els comptes presentats pel govern de Colau preveuen una inversió de 482 milions d'euros, 11 milions més que l'any passat. La major part d'aquests es destinaran a d'equipaments, espai públic i habitatge on s'invertiran 73 milions d'euros.

La despesa corrent supera els 2.200 milions, 59 més que l'any passat. Entre les principals partides hi ha les de Serveis Socials i transport públic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?