¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Barcelona estrena el primer punt de defensa de drets laborals

Ciutat Vella acollirà aquest espai on s'oferirà assessorament gratuït a treballadors i empresaris que tinguin dubtes sobre els contractes, salaris o durada de les jornades

Primer pla del primer tinent d'alcaldia, Gerardo Pisarello / ()

L'Ajuntament de Barcelona ha obert a Ciutat Vella un punt de defensa de drets laborals. Un espai que oferirà assessorament gratuït a treballadors i empresaris sobre els contractes, la remuneració salarial o la durada de les jornades laborals.

L'objectiu d'aquest servei és lluitar contra la precarietat a la feina. I se centrarà especialment en el sector del turisme, l'hostaleria i l'oci nocturn i també en l'àmbit de les cures personals i el de les treballadores de la llar. El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, diu que a ningú li convé la precarietat a la feina. Diu Pisarello que "hi ha molts empresaris que són conscients que perquè l'economia funcioni bé els seus treballadors han de tenir condicions de treball dignes".

L'atenció en el punt de defensa de drets laborals serà gratuïta i, en funció del cas, es derivarà a l'usuari a un advocat d'ofici o als recursos que necessiti. La iniciativa ha estat impulsada per Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella i comptarà amb el suport de diferents xarxes laborals i dels sindicats CCOO i UGT.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?