Multitudinària manifestació per la unitat espanyola

Sota el lema “Catalunya sí, Espanya també”, 65.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat al centre de Barcelona, amb motiu del 12 d’octubre, i ha comptat amb el suport de PP i Ciutadans i moviments xenòfobs com Plataforma per Catalunya

“Puigdemont a prisión” i “TV3 manipuladora” són les consignes que més s'han repetit aquest matí a Barcelona en la multitudinària manifestació del dia de la Hispanitat. El lema de partida era "Catalunya sí, Espanya també". La manifestació l'ha convocat Societat civil i la festa l'han tornat aigualir els radicals d'ultradreta.

La manifestació ha començat a la Pedrera i ha baixat fins a Plaça Catalunya, on s'ha celebrat un acte organitzat per Societat Civil Catalana.

PP i Ciutadans han estat presents a la manifestació, tot i que només el partit taronja hi ha enviat representants rellevants, començant per Inés Arrimadas, que ha rebut crits de presidenta. A més, hi ha moltes banderes amb el cor tribandera, icona habitual de Ciutadans.

T3 manipuladora, cridaven. I s'ha arribat a sentir “Junqueras a la hoguera”. També han corejat, tot i que menys, “Que viva Espanya” o “Yo soy espanyol”. I la manifestació ha acabat tacada per una baralla entre ultres al Cafè Zurich de Plaça Catalunya, que ha acabat amb la terrassa destrossada.

A banda de PP i Ciutadans, a la concentració també hi ha donat suport el partit xenòfob Plataforma per Catalunya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?