¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Multitudinària manifestació per la unitat espanyola

Sota el lema “Catalunya sí, Espanya també”, 65.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat al centre de Barcelona, amb motiu del 12 d’octubre, i ha comptat amb el suport de PP i Ciutadans i moviments xenòfobs com Plataforma per Catalunya

“Puigdemont a prisión” i “TV3 manipuladora” són les consignes que més s'han repetit aquest matí a Barcelona en la multitudinària manifestació del dia de la Hispanitat. El lema de partida era "Catalunya sí, Espanya també". La manifestació l'ha convocat Societat civil i la festa l'han tornat aigualir els radicals d'ultradreta.

La manifestació ha començat a la Pedrera i ha baixat fins a Plaça Catalunya, on s'ha celebrat un acte organitzat per Societat Civil Catalana.

PP i Ciutadans han estat presents a la manifestació, tot i que només el partit taronja hi ha enviat representants rellevants, començant per Inés Arrimadas, que ha rebut crits de presidenta. A més, hi ha moltes banderes amb el cor tribandera, icona habitual de Ciutadans.

T3 manipuladora, cridaven. I s'ha arribat a sentir “Junqueras a la hoguera”. També han corejat, tot i que menys, “Que viva Espanya” o “Yo soy espanyol”. I la manifestació ha acabat tacada per una baralla entre ultres al Cafè Zurich de Plaça Catalunya, que ha acabat amb la terrassa destrossada.

A banda de PP i Ciutadans, a la concentració també hi ha donat suport el partit xenòfob Plataforma per Catalunya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?