Últimas noticias Hemeroteca

La liquidació del Tribunal de Comptes aprovada amb les crítiques de l'oposició

El PS ha criticat les irregularitats del Centre de tractament de residus i de la manca d'informació dels comptes de l'AREB

El ministre de finances, Jordi Cinca, durant una compareixença al Consell General / ()

La liquidació del Tribunal de Comptes aprovada en mig de les crítiques de l'oposició per la manca dels comptes de l'AREB del 2015.

Els més crítics han estat el PS, el conseller general, Pere Lopez, ha posat èmfasi en les irregularitats del Centre de tractament de residus del 2015, i de la manca d'informació dels comptes de l'AREB del mateix període, entre d'altres parapúbliques. Una crítica que ha quedat palesa durant el debat del Consell General, on ha parlat de les irregularitats detectades al SAAS i ha anunciat que es personarà en aquesta causa judicial.

Les crítiques del conseller general del grup liberal, Carles Naudi, s'han centrat en les irregularitats que es mostren al Tribunal de Comptes sobre CETRASA i Andorra Turisme.

Una sèrie d'incompliments que des de DA reconeixen que s'han produït, però que asseguren, s'ha reduït en els últims anys. En la mateixa línia s'ha pronunciat el ministre de finances Jordi Cinca, qui ha afirmat que amb les modificacions legals en curs es permetrà una millor auditoria als ens públics.

Finalment el consell general ha aprovat la liquidació del Tribunal de comptes i també la liquidació dels comptes de les transferències als comuns del 2015.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?