Últimas noticias Hemeroteca

Un mort a l'incendi de Barcelona

Una persona morta i una altra ferida de molta gravetat a l'incendi que s'ha declarat a un edifici del carrer Saragossa, a prop de la Ronda General Mitre

Vídeo d'una veina de la zona que mostra la virulència de l'incendi del pis dek carrer Saragossa / Cadena SER

Un espectacular incendi que s'ha declarat en un bloc d'habitatges del carrer Saragossa, a Barcelona, ha obligat a desallotjar diversos veïns de l'immoble.

Segons han informat fonts dels bombers, el foc s'ha iniciat poc abans de les 11:00 hores en un habitatge del sisè pis de l'immoble per causes encara no determinades

Els bombers treballant per extingir l'incendi del carrer Saragossa / Elisenda Colell (Cadena SER)

Hi ha una persona morta, segons que confirma l'Ajuntament de Barcelona i un ferit molt greu, amb grans cremades al 50 per cent del cos, que ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Tres persones han ingressat a la Clínica Plató i hi ha hagut, en total 14 ferits lleus.

Els serveis d'emergències es preparen per endur-se el ferit / Elisenda Colell (Cadena SER)

Tres pisos d'aquest immoble, situat a la confluència del carrer Saragossa amb la Ronda del General Mitre, han resultat afectats per les flames. Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha explicat que els veïns no podran tornar de moment a l'edifici, perquè l'esructura s'ha vist afectada pel foc.

En l'extinció de l'incendi hi han treballat nou dotacions dels Bombers i al lloc del succés s'han desplaçat també onze unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?