Últimas noticias Hemeroteca

“No ens hem plantejat un Govern de coalició amb ERC”

Ada Colau, a la Cadena SER, afirma que “el Govern ha d’estar lliure per respondre davant de la ciutadania”

Ada Colau assegura: “No ens hem plantejat un Govern de coalició amb ERC” / Xavier Sánchez (Cadena SER)

Ada Colau ha afirmat que l’acord de govern amb el PSC a l’Ajuntament de Barcelona “no l’hem trencat nosaltres. Són els socialistes els que s’han situat en un dels blocs” L’alcaldessa remarca que “la fiscalia i les càrregues policials depenen del Govern del PP i el PSOE s’ha alineat amb ell. A tot Catalunya no s’entén la posició del Partit Socialista”

Pel que fa al consistori, assegura que hi ha “un ajuntament molt fort i molt solvent. Avui inaugurem el Smart Cities Expo World Congress i no hi ha hagut cancel·lacions, tot i que el que més ens ha repercutit han estat les càrregues policials de l’1 d’octubre” L’alcaldessa afirma que “Barcelona està mantenint la bandera de la confiança, de no ens aturem”.

Colau reitera que no substituiran “l’acord amb el PSC amb un acord amb un altre partit” i assegura que no s’han plantejat un govern de coalició amb Esquerra Republicana després del 21-D.

I reclama que els empresonats siguin posats en llibertat “per respondre davant la ciutadania de Catalunya” Ada Colau, entén que el que ha passat és greu i ha de tenir conseqüències, però polítiques.

L’alcaldessa afirma que “és clar que es nota el 155, per descomptat. Les entitats socials estan sense cobrar convenis que ja tenien aprovats. I, a més, està el fet simbòlic que un partit amb molt poc suport a Catalunya, com és el PP, estigui governant aquí”

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?