Últimas noticias Hemeroteca

Jaume Collboni: "És una jugada pensada per pactar amb Junqueras el 21D"

El líder del PSC a Barcelona acusa Ada Colau de trencar el pacte que mantenien a l'ajuntament per "tacticisme" per a "preparar un pacte amb Junqueras, amb ERC" després de les eleccions del dia 21

El fins avui tinent d'alcalde d'Ada Colau a Barcelona, Jaume Collboni, ha deixat en l'aire el suport del seu grup als pressupostos municipals després de la decisió de l'alcaldessa de trencar el pacte que mantenien amb el PSC a l'ajuntament. Per al líder socialista a Barcelona, "quan un passa a l'oposició pot exigir continguts pressupostaris que per una qüestió de solidaritat quan ets al govern no exigeixes".

Per això, ha dit, "la nostra posició canviarà". Collboni ha acusat Colau d'actuar a nivell institucional, a l'ajuntament de Barcelona, amb la vista posada en les eleccions del 21 de desembre, i no en les necessitats de la ciutat. "Nosaltres vam passar a l'oposició per una tàctica, una jugada més pensada per pactar amb Junqueras després de l'21D que amb res que tingui a veure amb la ciutat de Barcelona".

Segons Collboni, "fins feia només una setmana, Colau havia dit que el pacte amb el PSC era bo per a Barcelona, que estava funcionant bé, així que no em cap altra explicació que la supeditació a l'estratègia del procés independentista, i puc deduir que hi ha un gir per preparar un pacte amb Esquerra ".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?