Cadena Dial et presenta a Andrés Suárez en persona

Cadena Dial continua enfortint el vincle entre els artistes espanyols i els seus seguidors. En aquesta ocasió, es tracta de la possibilitat de conèixer en persona al cantautor Andrés Suárez durant la seva visita a Barcelona. El Desde Una ventana Tour farà parada a la ciutat comtal el 25 de novembre a la Sala Barts i Cadena Dial donarà la possibilitat als assistents de conèixer a l’artista en persona.

L’únic requisit per optar al premi és tenir l’entrada pel concert que Andrés Suárez oferirà a la Sala Barts de Barcelona. La mecànica és molt senzilla, només cal que enviïn una fotografia de l’entrada al correu electrònic barcelona@cadenadial.com amb les seves dades personals: Nom, cognoms i telèfon de contacte. El límit per concursar serà el diumenge 19 de novembre a les 12 del migdia.

L’arribada d’Andrés Suárez a Barcelona serà una bona oportunitat per descobrir les cançons del seu nou disc Desde una ventana. Un àlbum que l’està fent girar per desenes de ciutats que l’han rebut amb els braços oberts. Aquest tour s’ha vist reforçat pel llançament de Más allá de mis canciones , un llibre de relats, on explica les històries que s’amaguen darrere les seves cançons més emblemàtiques.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?