Vols conèixer en persona a Rosa López?

El 26 de novembre Rosa López aterrarà a la Sala Barts de Barcelona per presentar el seu nou disc, Kairós. Un concert que l’artista espera amb molta il·lusió ja que, guarda un gran record de la ciutat comtal després d’haver iniciat la seva carrera a l’acadèmia d’Operación Triunfo situada a Barcelona, on va viure mesos després de guanyar el concurs. Així doncs, Cadena Dial vol fer d’aquest concert una cita molt especial per la Rosa López i els seus seguidors i per això ha engegat un concurs per conèixer-la en persona.

Totes aquelles persones que comprin la seva entrada per veure-la actuar a la Sala Barts tindran la possibilitat d’optar al regal que ofereix l’emissora. Només cal que escriguin un correu electrònic a barcelona@cadenadial.com amb les seves dades personals: Nom, cognoms i telèfon de contacte i adjuntar una fotografia de la seva entrada.

Hi ha temps per participar fins al diumenge 19 de novembre a les 12 del migdia. Us desitgem molta sort a tots. Recordeu, 26 de novembre a la Sala Barts de Barcelona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?