Fins a final de mandat en minoria

El PDeCAT governarà en minoria a Olot. L'alcalde, Josep Maria Corominas diu que com que no hi ha grans projectes en marxa, pot assumir el govern en solitari.

Corominas flanquejat per dos regidors. /

El nou cartipàs de la ciutat redistribueix els espais buits que havien deixat els socialistes després de la ruptura de l’equip de govern.

El regidor de Benestar Social i Cultura, Pep Berga, assumirà també l’àrea d’Ensenyament. La regidoria de Medi Ambient es repartirà entre tres regidors del partit i la de Barris es dissoldrà.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, diu que després d’haver fet algun acostament per arribar a acords amb altres formacions polítiques ha decidit apostar per continuar en solitari amb aquest argument.

Josep Maria Corominas, alcalde d'Olot / Governarem en minoria a Olot

Corominas ha justificat la decisió perquè la legislatura ja s’acosta al final. Queda un any i mig per acabar el mandat i gairebé tots els projectes de ciutat ja s’han posat en marxa.

Segons Corominas això ha estat un punt important a l’hora de decidir governar en minoria. El nou cartipàs de l’Ajuntament d’Olot quedarà aprovat demà al ple municipal.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?