Una segona persona mor pel brot de legionel·losi detectat a Blanes

Segona víctima pel brot de legionel·losi a Blanes. És un home de 65 anys –estranger- que es va infectar a Blanes i va morir de tornada al seu país d'origen. Salut encara no té identificat l'origen del brot.

L'Hospital de Blanes. /

El brot ha afectat 19 persones i dues han mort: una dona de 83 anys el passat mes d'octubre i també a l'octubre va morir un home de 65 estranger.

S'ha conegut ara que és quan la xarxa de vigilància europea ha notificat la seva mort. Ja no queda cap ingressat a l'hospital. L'últim infectat que va aparèixer va ser el 30 d'octubre.

Mentrestant, l'Agència de Salut Pública ha detectat que cinc dels afectats s'haurien infectat per un mateix origen. Tot apunta que una torre de refrigeració d'una empresa de Blanes va ser la font d'infecció però Salut continua amb la investigació per saber si la resta de casos són per exposició a aquest mateix origen.

Fins ara s'han investigat a Blanes 37 instal·lacions (torres de refigeració i instal·lacions d'aigua calenta) i setze punts més del municipi com fonts ornamnetals, aspersors i vehicles de neteja.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?