Quim Salvi, nou rector de la UdG

  • La candidatura de Salvi s'ha imposat amb el 57% dels vots a la de l'actual rector, Sergi Bonet, que aspirava a repetir un segon mandat.
  • El nou rector assegura que a partir d'ara comença una "nova etapa" per la universitat.

Quim Salvi durant el primer discurs com a nou rector de la UdG /

Quim Salvi és el nou rector de la Universitat de Girona. S'ha imposat amb el 57% dels vots davant de l'actual rector, Sergi Bonet, que aspirava a repetir un segon mandat.

En el seu primer discurs com a rector, Quim Salvi, ha volgut deixar clar que a partir d'ara comença una "nova etapa" per la universitat i ha recordat algunes de les seves prioritats com innovar en docència i administració i facilitar les estades a l'estranger dels estudiants:

La candidatura de Salvi s'ha imposat a la del fins ara rector, Sergi Bonet, que s'ha quedat amb el 42% dels vots. Bonet s'ofereix a treballar colze a colze amb el nou rector:

Les eleccions a rector han arribat al 35% de participació, un 10% que en les anteriors eleccions del 2013, i han votat més de 4.800 persones de les més de 13.500 que formen part de la comunitat universitària. Salvi s'ha imposat entre tots els sectors (professors, estudiants i personal d'administració i serveis) i prendrà possessió del càrrec després que el nomeni el govern de la Generalitat de Catalunya.

Quim Salvi és catedràtic d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?