Ros, nou alcalde de Blanes amb tota l'oposició en contra

Va obtenir només 4 vots dels 21 regidors de la corporació. Joan Salmerón, d’ICV, -que també s’havia postulat- en va obtenir més, sis, però el reglament diu que si no hi ha majoria absoluta ha de ser alcalde el de la llista més votada. El nou alcalde diu que intentarà executar els projectes en marxa pactant amb la resta de partits.

Mario Ros, alcalde de Blanes. /

Ros va entrar a l'Ajuntament de Blanes el febrer del 2016 en substitució de Susana Ramajo i és alcalde perquè els companys de partit, Pepa Celaya i Nicolás Laguna van renunciar a presentar-se com a candidats.

Com no podia ser d’altra manera, en aquesta situació, Ros diu que aspita a fer funcionar l’Ajuntament i a acabar els projectes que hi ha oberts, evidentment, arribant a pactes amb la resta de partits.

Mario Ros, alcalde de Blanes / Diàleg amb els altres partits per acabar els grans projectes de mandat

Entre aquests projectes hi ha el camí de ronda fins a Lloret, l’aprovació del POUM o aplicar polítiques d’igualtat i acollida.

Ros també confia pactar amb la resta de partits com donar sortida a la cessió per part de la Generalitat dels terrenys que havien d’acollir l'Illa de Blanes.

Diu que és un projecte que pot ajudar a convertir Blanes en "la capital de la Costa Brava Sud" perquè ofereix "possibilitats de creixement inèdites a la ciutat".

Lupiáñez, que va abandonar l’alcaldia i el PSC en desacord per la postura del seu partit en l’aplicació de l’article 155, ni tan sols va assistir al ple.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?