La Nylstar tanca l'ERO temporal i encara el futur amb més optimisme

A l'empresa tèxtil Nylstar de Blanes ha acabat l'ERO temporal que va enviar a l'atur durant dos anys una trentena de treballadors. Ara, ja amb la plantilla al complet, la tèxtil produeix cada mes unes 100 tones de fil de niló de més valor afegit que temps enrere. Els treballadors confien que la producció augmentarà.

Una imatge d'arxiu de la Nylstar. /

La Nylstar de Blanes té ara uns 150 treballadors, ja ha acabat l'ERO temporal que va començar el 2015 i, dels treballadors afectats, 12 han tornat a l'empresa i 12 més s'han jubilat.

Juan José Rodríguez (UGT), president del comitè d'empresa, creu que la tèxtil avança finalment a bon ritme.

Ara produeix cada mes un centenar de tones de fil, un fil més resistent, elàstic i suau que el que feien fa uns anys (quan produïen unes 700-800 tones cada mes), destinat a productes d'alt valor afegit com roba esportiva o llenceria. Això ha obert un mercat nou, diu Rodríguez, que garanteix el futur de la plantilla.

Juan José Rodríguez, comitè d'empresa de Nylstar / Nylstar fabrica fil de niló de valor afegit

Rodríguez afegeix que la direcció de l'empresa té diversos projectes de futur sobre la taula encaminats a seguir diversificant el mercat.

Bones notícies -diu Rodríguez- després d'anys complicats per la Nylstar. De totes maneres, el president del comitè d’empresa creu que cal ser molt prudents i esperar a veure els comptes de l'empresa a final d'any.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?