CULTURA

El valor d’un territori

Per vuitena vegada, Capçanes es converteix per unes hores en el melic del Priorat en una mostra d’Artesania que també ho és del millors productes gastronòmics i fets culturals d’aquesta comarca.

Disseny del programa de la Fira de l'Artesania de Capçanes /

 

Capçanes aprofitarà el festiu de demà divendres per organitzar una nova fira d’artesania, la fira del Carrasclet que enguany aposta per la gastronomia i la tradició. Durant tot el dia els visitants podran gaudir d’una mostra de productes artesanals amb diferents parades als carrers del municipi. Però més enllà de l’artesania el que vol la fira és oferir al visitant un tast de la gastronomia i cultura de la comarca. Així ho explica als nostres estudis el regidor d’urbanisme, alcalde el 2010 quan va néixer el certamen, Joan Carles Garcia.

Joan Carles Garcia Regidor d'Urbanisme de Capçanes / Jordi Cartañá

D’aquesta manera es podrà participar en tastos gastronòmics on es podran degustar plats típics de la comarca com és la truita en suc. I també tastos culturals amb una mostra de diferents tradicions de la comarca com són les jotes del Priorat o l’Encamisada de Falset.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?