Últimas noticias Hemeroteca

5 anys de presó per un expolicia per distribuir imatges de menors despullats

Va distribuir més de 6.000 fotos i vídeos, en algunes hi apareixien nadons despullats lligats de mans i peus mentre s'abusava d'ells

L'expolicia de Tossa durant el judici per distruibuir imatges de menors despullats /

L'Audiència de Girona ha condemnat a cinc anys de presó un expolicia de Tossa de Mar com a autor d'un delicte de corrupció de menors per distribuir a través d'un programa online 6.500 fotos i vídeos de menors despullats. En algunes imatges, hi apareixien nadons lligats de mans i peus mentre s'abusava d'ells.

Durant el judici l'expolicia es va defensar tirant les culpes al seu pare i al seu germà. Va declarar que ells dos feien servir l'ordinador on la policia va trobar les imatges i va dir que no sabia ni que existien. Però, l'Audiència no se l'ha cregut i l'ha condemnat.

Segons el tribunal ha quedat provat que l'expolicia va distribuir milers de fotos i vídeos de menors despullats a través del programa online Gigatribe amb el nom d'usuari "Arnart".

A més a més, la sentència afegeix que és "inversemblant" la versió de l'acusat de culpar al seu germà i al seu pare, entre altres motius, perquè fins al dia del judici --i durant l'instrucció-- mai va plantejar aquesta possibilitat.

El tribunal afegeix que va ser el mateix expolicia qui va donar el nom d'usuari i la contrasenya als policies que van escorcollar l'ordinador i hi van trobar tot el material pedòfil, ell no n'era l'autor però feia de distribuïdor.

El condemnen a 5 anys de presó i li rebaixen uns anys la pena perquè reconeixen un atenuant de dilacions indegudes ja que el cas ha trigat quatre anys a arribar a judici.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?