Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad

8 robatoris al dia en comerços de Girona

A les botigues de Girona hi ha, cada dia, 8 robatoris de mitjana, segons dades de la Policia Municipal. La xifra s'ha disparat. El cap de la policia municipal diu que han de destinar més esforços a detectar els lladres de comerços.

Un carrer de Girona. / Imatge: Ràdio Girona

Girona

Els agents de la policia municipal també faran, a partir d'ara, entrevistes gairebé diàries amb els comerciants per tenir informació dels lladres i els policies s'oferiran també a recollir denúncies als mateixos establiments.

Tot això per fer baixar la xifra de furts (de robatoris de petit valor) a les botigues. Aquest any se n'han denunciat més de 2.700, la majoria en comerços de la zona de l'Eixample.

El cap de la policia municipal, Joan Jou, diu que és un dels delictes que més ha augmentat i explica que la majoria de lladres no són veïns de Girona.

Joan Jou, cap de la policia municipal

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152304/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Són furts de petit valor, sobretot peces de roba a les que els lladres treuen l'alarma o fan servir mètodes per desactivar-la. Diu el cap de la policia municipal que només fent més pressió policial a les zones amb més robatoris acabaran amb aquests furts "de petit valor que no generen molta alarma social".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00