8 robatoris al dia en comerços de Girona

A les botigues de Girona hi ha, cada dia, 8 robatoris de mitjana, segons dades de la Policia Municipal. La xifra s'ha disparat. El cap de la policia municipal diu que han de destinar més esforços a detectar els lladres de comerços.

Un carrer de Girona. /

Els agents de la policia municipal també faran, a partir d'ara, entrevistes gairebé diàries amb els comerciants per tenir informació dels lladres i els policies s'oferiran també a recollir denúncies als mateixos establiments.

Tot això per fer baixar la xifra de furts (de robatoris de petit valor) a les botigues. Aquest any se n'han denunciat més de 2.700, la majoria en comerços de la zona de l'Eixample.

El cap de la policia municipal, Joan Jou, diu que és un dels delictes que més ha augmentat i explica que la majoria de lladres no són veïns de Girona.

Joan Jou, cap de la policia municipal / La majoria dels lladres venen de fora de Girona

Són furts de petit valor, sobretot peces de roba a les que els lladres treuen l'alarma o fan servir mètodes per desactivar-la. Diu el cap de la policia municipal que només fent més pressió policial a les zones amb més robatoris acabaran amb aquests furts "de petit valor que no generen molta alarma social".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?