Sociedad
TURISME

Hostalers i restauradors demanen més promoció de la plana, on tanquen hotels

El dèficit de demanda en petits establiments familiars de les comarques del sud de Lleida que els posa en perill de continuïtat es produeix de forma especial entre dilluns i divendres, segons alerta la Federació d'Hostaleria de Lleida

L'hotel Masia Salat de Les Borges -en una foto d'arsiu- fa temps que no està operatiu. / ACN

Lleida

El sector hoteler del Pirineu preveu fer un balanç molt positiu d'aquestes festes, especialment pel cap de setmana de Cap d'Any. L'altra cara de la moneda és les comarques de la plana. Tanquen establiments per manca de demanda.

JOSEP CASTELLARNAU (Fed. Hostaleria): "S'estan tancant hotels de tota la vida a la plana per manca d'afluència entre setmana. Cal fer més promoció".

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000192452/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Així ho posa de manifest el president de la Federació d'Hostaleria, Josep Castellarnau. Hi ha un dèficit important de dilluns a divendres.

XIXO CASTAÑO (Xef Malena, estrella Michelin): "S'està deixant de banda (de la promoció) la part baixa de la província de Lleida"

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000192453/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Coincideix el xef del Restaurant Malena, amb una estrella Michelin. Xixo Castaño, reclama més diversitat en la promoció i que no tot sigui esquí i Pirineu.

Castaño destaca que tant les campanyes per ensenyar arbres florits com les que conviden els turistes a collir ells la fruita de l'arbre estan tenint resposta entre els clients dels restaurants de la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00