Sociedad

Un dels neonazis que van atacar la Blanquerna dedica la llibertat provisional a visitar un feixista italià a Roma

Pedro Chaparro, un dels neonazis que va assaltar el centre cultural Blanquerna, a Madrid, la diada del 2013, ha dedicat les festes de Nadal a visitar a Roma un altre feixista italià, que està en arrest domiciliari per haver atacat la policia d'aquest país

Imatge publicada a les xarxes socials per Chaparro on se'l veu (esquerra) acompanyant feixistes italians / Pedro Chaparro Twitter

Barcelona

A Chaparro el Tribunal Suprem el va condemnar a 4 anys de presó per l'atac a la Blanquerna, pels delictes de desordres públics, impediment del dret de reunió, amb l'agreujant de discriminació ideològica.

Però aquest neonazi està lliure, perquè el TC va acceptar un recurs i ha posposat l'ingrés a presó fins que el resolgui. També està condemnat a un any entre reixes per discursos d'odi com aquest: "Hemos visto por ahí a esta rata, Jordi Borràs. Os pido a todos que miréis a vuestro lado y que si está le deis un capón. No muy violento, no os vayan a detener. Pero le dais una buena hostia y que se vaya"

Chaparro està dedicant aquest temps en llibertat per, entre d'altres coses, visitar altres feixistes. En aquest cas ha viatjat fins a Roma, per veure un dels líders de Fuorza Nova, en arrest domiciliari per haver atacat amb pedres agents policials que volien desallotjar una casa, per entregar-la a una família eritrea. Chaparro ha volgut donar suport a aquest home.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00