Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Tornado a l'Alt Empordà

Una forta tempesta acompanyada de calamarsa i un esclafit va afectar ahir al matí diverses poblacions a l'Alt Empordà. El fenomen meteorològic es va produir de bon matí entre Cistella i Terrades, al nord de la comarca, i va provocar nombrosos danys.

Imatge: Cedida a l'ACN

Girona

Tot va començar cap a 1/4 de 9 del matí, quan una forta tempesta va afectar el nord de l'Alt Empordà i va generar un esclafit –una mena de tornado- entre les poblacions de Cistella i Terrades.

Aquest fenomen meteorològic ha afectat inicialment Cistella i després ha avançat cap a la població de Terrades causant nombrosos desperfectes en aquesta zona.

Arbres arrencats, teulades i mobiliari urbà malmès, vehicles moguts pel vent o una granja pràcticament destrossada són alguns exemples de les destrosses.

L'Ester Ruiz, una veïna de Navata, una de les poblacions també afectades explica que van veure per la finestra com “tot el que no estava subjecte, volava”.

No hi va haver cap ferit però els bombers hi van estar treballant amb 3 dotacions durant el dia d'ahir i va deixar sense llum a 209 abonats a Terrades i 23 a Cistella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00