Sociedad

"Ens deia: us heu de canviar de roba aquí"

Algunes de les suposades víctimes del fotògraf de Cadaqués expliquen a SER Catalunya que sempre s'havien de desvestir a la sala on han descobert dues càmeres ocultes.

Contactava amb elles per Instagram i els oferia sessions gratis. Algunes són menors d'edat

Girona

El fotògraf contactava amb la majoria de les models a través d'un perfil d'Instagram on no s'identificava i els enviava un missatge privat:

"Ens deia que érem el perfil que buscava i ens feia entendre a cada una de nosaltres que érem les úniques que no ens cobrava la sessió i després ens insistia per repetir” explica una de les noies en declaracions a SER Catalunya.

"Ens posava totes les facilitats per anar a fer les sessions a Cadaqués i, fins i tot, a alguna noia li ha pagat l’autobús” afegeixen dos testimonis més:

Testimoni

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152500/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Abans de començar la sessió, el detingut les induïa a canviar-se sempre de roba a la sala on una clienta va descobrir dues càmeres mig ocultes: una, en un bolígraf càmera col·locat recte sobre una bossa de fotografia que enfocava cap al mirall que elles feien servir per fer els canvis de roba i l’altra càmera estava camuflda dins d'una vitrina plena de càmeres antigues.

"La intenció d'ell era gravar imatges mentre ens despullavem” --algunes admeten que es van despullar del tot en aquesta sala-- “ i si una noia li demanava canviar-se al lavabo, ell li deia que ho fes a la sala que hi havia calefacció”:

Testimoni

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152501/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

NO SOSPITAVEN

"Després de descobrir que ens gravava, li he enviat missatges i ell ha reconegut que ens va gravar, però diu que els vídeos mai han sortit del seu ordinador" explica una de les noies que assegura que mai abans havien sospitat del fotògraf.

Testimoni -

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152503/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les suposades víctimes han creat un grup a les xarxes socials per compartir el seu cas i coordinar-se. En aquest grup, ja s’hi han afegit una vuitantena de noies que s’han fet fotos amb aquest fotògraf en els darrers anys, com a mínim, dues són menors d'edat.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses el van detenir el passat  3 de gener per un delicte de descobriment i revelació de secrets després de la denúncia d’una de les seves clientes. Els Mossos analitzen el contingut de l’ordinador, del llapis de memòria, de discs durs i del telèfon mòbil que van requisar al detingut. Des de SER Catalunya, hem contactat amb aquest fotògraf de Cadaqués, però ha rebutjat fer declaracions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00