Sociedad

Volen reposar la furgoneta que els bombers voluntaris van cedir a una ONG

Una iniciativa entre els alcaldes de l'Alta Ribagorça i la Ribagorça aragonesa

Camió de bombers del Pont de Suert on han d'encabir tot el material per manca de la furgoneta que han cedit. Imatge del 27 de novembre del 2017. / ACN -axriu-

La Vall de Boí

Els alcaldes de l'Alta Ribagorça, i la Ribagorça aragonesa volen reposar la furgoneta que els bombers voluntaris del parc del Pont de Suert van cedir a una ONG. Un acte que els alcaldes van interpretar com una enrabiada dels voluntaris després de convertir el parc en mixt, amb bombers funcionaris.

JOAN PERELADA (Alcalde Vall Boí): Reposar la furgoneta del Parc de Bombers del Pont de Suert "és una necessitat real" i els ajuntaments ho podem fer.

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000192683/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els voluntaris van cedir un 4 per 4, i una furgoneta equipada per l’excarceració de ferits a l'ONG "Lleida pels refugiats" a finals de novembre. Dos vehicles que també van ser pagats amb diners dels ajuntaments. Ara, aquests mateixos consistoris, com que el parc no en té cap més i amb la dificultat del Govern català, plantegen comprar-ne una per donar un bon servei en cas d'accidents a la N-230, segons explica l’alcalde de la Vall de Boí, Joan Perelada.

Calcula que la furgoneta equipada idèntica a la que tenien, podria tenir un cost d'entre 20 i 30 mil euros

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00