Sociedad
Liga 1,2,3

Empat “in extremis”

El Reus empata davant l’Alcorcón (1-1) amb un gol de Jesús Olmo en temps de descompte.

Jesús Olmo celebra el gol de l'empat roig-i-negre al temps de descompte. / La Liga

Reus

Empat del CF Reus a casa contra l'AD Alcorcón en un partit que ha tingut un final vibrant (1-1). A la primera part, els madrilenys s'han posat per davant al marcador gràcies a una jugada a pilota aturada. A la segona, però, els roig-i-negres han tirat d'orgull per acabar empatant l'enfrontament al minut 93 amb una diana del capità Jesús Olmo.

Amb un centre del camp format per quatre homes i la gespa acabada d'estrenar, els reusencs han saltat al terreny de joc amb ganes de combinar. No ha estat fàcil, però fruit d'una jugada de toc, ha arribat la primera ocasió clara del vespre: una rematada de Miguel García aturada pel porter visitant, després d'una gran assistència de Vítor. L'Alcorcón també ha demostrat la bona dinàmica que està vivint lluny del seu estadi i, ràpidament, ha inquietat la porteria d'Edgar Badia amb un xut a la mitja volta d'Àlvaro que ha aturat el porter roig-i-negre.

La igualtat a l'Estadi s'ha trencat al minut 31 en una jugada d'estratègia dels madrilenys. David Fernández ha aprofitat una centrada en una falta a tres quarts de camp per fer pujar l'1-0 a l'electrònic. El gol ha deixat tocat els homes d'Aritz López Garai, que no s'han acabat de trobar còmodes sobre el terreny de joc en els minuts restants de la primera part.

A la segona meitat, les coses han canviat. El CF Reus ha sortit amb una marxa més i s'ha pogut veure una allau d'ocasions roig-i-negres. Campins, Vítor, Gus Ledes, Edgar Hernández i Lekic en una doble rematada, han inquietat la porteria rival. La sort, però, ha girat l'esquena als del Baix Camp. Tot i el domini local, l'AD Alcorcóntambé ha provat de fer mal mitjançant diversos contraatacs, destacant un xut d'Álvaro Peña.

Amb el pas dels minuts, el ritme de partit ha anat baixant, sobretot a conseqüència dels diversos canvis i les petites pèrdues de temps dels visitants. A la roda de premsa prèvia del partit, Aritz López Garai va deixar clar que volia que l'equip competís fins al final. Dit i fet. Al minut 90, en una disputa per la pilota, Errasti ha vist la targeta vermella per una puntada de peu a Máyor. Això ha animat els jugadors del CF Reus, que s'han vist amb possibilitat d'acabar rascant, almenys, un punt. Ha acabat sent així al minut 93, amb una centrada-xut de Cámara que ha aprofitat Jesús Olmo per batre el porter rival i establir l'1-1.

Tot i que ja s'havia complert pràcticament tot el temps afegit per l'àrbitre, encara hi ha hagut una opció per materialitzar la remuntada èpica, però l'àrbitre ha acabat assenyalant falta en atac en una acció amb Edgar Hernández de protagonista. Finalment, repartiment de punts i el CF Reus ha sumat un punt que permet als roig-i-negres acabar la primera volta amb 26 punts. A l'espera de completar-se la resta de la jornada, els del Baix Camp se situen a la 13a posició. Pròxima cita per al conjunt d'Aritz López Garai: dissabte vinent, també a l'Estadi, contra el CD Lugo (20.00 hores).