Sociedad
REUS

La campanya "Reus és Nadal" porta 78.000 passejants

S'ha mantingut l'impacte de les darreres campanyes de Nadal i ho ha fet vinculant restauració, cultura, turisme i comerç.

Els sectors que han tingut una campanya més positiva són els de restauració i els mercats i els que menys, els de moda i regals.

Al centre, la regidora de Projecció de Ciutat de Reus, Montserrat Caelles; acompanyada pels representants de diverses entitats econòmiques i comercials de la ciutat. / Oleguer Domènech

Reus

La campanya Reus és Nadal, que ha tingut lloc del 24 de novembre al 7 de gener, ha mantingut l'impacte de les darreres campanyes de Nadal i ho ha fet vinculant restauració, cultura, turisme i comerç. La campanya, segons la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha aconseguit fomentar la dinamització del comerç. Ha destacat el "poder d'atracció de la ciutat" i que Reus és un destí on passar-hi hores i fer l'estada més llarga. I afegeix que una vegada visitada, s'ha de repetir l'estada i recomanar-la als coneguts.

De totes maneres, la gran majoria d'establiments, a hores d'ara encara no han tancat les dades de facturació, amb la qual cosa és difícil conèixer l'impacte real de la campanya. Els comerciants, asseguren que els sectors que han tingut una campanya més positiva són els de restauració i els mercats i els que menys, els de moda i regals.

Es calcula que unes 78.000 persones han passejat per diversos punts de la campanya de Nadal. On més s'ha notat l'augment de visitants és als equipaments culturals. A més, el nombre d'usuaris dels aparcaments municipals i d'ocupació hotelera ha crescut lleugerament respecte la campanya de 2016. Això sí, ha baixat el nombre de persones que han anat a la pista de gel i les atraccions pel vent d'aquests dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00