Sociedad

Els veïns de la N-340 reprenen els talls setmanals mentre es manté en suspens el desviament de camions

La plataforma veïnal segueix rebutjant el desviament perquè entenen que només beneficia la concessionària de l'autopista

Imatge d'arxiu d'un dels talls de la carretera N340, a l'alçada de l'Ametlla de Mar. / Arxiu

Tortosa

Després de l’aturada per les festes de Nadal, la plataforma veïnal “Prou! AP7 gratuïta ja!” reprèn aquest dissabte els talls setmanals de la carretera N340.

Talls que temporalment es faran en dissabte i alternant els punts de tall. El d’aquest dissabte és el tall número 177. Serà a dos quarts de quatre de la tarda, a les Cases d’Alcanar.

Els talls es reprenen mentre segueix en suspens l’inici del desviament bonificat dels camions per l’autopista AP-7.

La plataforma veïnal ebrenca continua rebutjant la mesura del desviament obligat dels vehicles pesats que van pactar alcaldes, Generalitat i Foment.

Llorenç Navarro, portaveu del moviment veïnal, reitera que l’acord entre administracions només busca beneficiar la concessionària de l’autopista. “Tot el que faran amb el trànsit s’ha pensat perquè Abertis recapti més diners. Així ho tenen compromès”, denuncia Navarro.

Els talls de la N340 també es reprenen desprès que des del passat 1 de gener entressin en vigor les noves tarifes als peatges de l’AP-7, que s’encareixen gairebé un 2 per cent.

Això, malgrat que a finals de l’any 2016 es va aprovar al Congrés una moció d’ERC que instava el Govern dels Diputats a no autoritzar increments dels preus dels peatges fins a la finalització de la concessió. Aquella moció la va votar a favor fins i tot el PP.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00