Sociedad

Girona serà la prioritat de Madrenas tot i ser diputada

L'alcaldessa diu que Girona continuarà essent la "prioritat absoluta" quan prengui possessió de l'acte de diputada al Parlament.

En una entrevista a Ràdio Girona ha carregat contra el govern espanyol per "incomplir" amb l'acollida de refugiats.

L'alcaldessa Madrenas durant l'entrevista a Ràdio Girona / Ràdio Girona

Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, assegura que no aspira a fer carrera política fora de la ciutat i diu que es prendrà la seva feina com a diputada al Parlament de Catalunya com una "oportunitat" perquè la ciutat se'n beneficiï. Creu que tenint a mà els consellers "és molt més fàcil" que havent de negociar de lluny.

En la mateixa entrevista a Ràdio Girona, Madrenas ha parlat de les obres del Parc Central, per dir que estarà enllestit al febrer. També ha culpat el govern espanyol del fet que a Girona "no han arribat ni 40 refugiats tot i que la ciutat està preparada per acollir-ne molts més".

Pel que fa a compromisos, diu l'acaldessa que el Pla d'Habitatge que s'està treballat haurà de resoldre els problemes que hi ha de falta de pisos i que el pla de Turisme que redacta la Universitat de Girona també haurà d'ajudar a ordenar un sector en creixement constant.

REI NEGRE

Pel que fa a la polèmica que cada any aixeca l'excés de maquillatge a la cavalcada dels Reis, Marta Madrenas està a favor de canviar les normes perquè la comitiva del rei Baltasar no s'hagi der pintar. Aquest any per primera vegada hi va haver tres figurants negres a la cavalcada, un dels quals va voler que el pintessin de blanc.

Escolta l'entrevista a Marta Madrenas al programa Soroll de Ràdio Girona:

Entrevista Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

15:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152549/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00