Sociedad
ESMENES AL PRESSUPOST

Els consellers d'UL + CC creuen que hi ha molt marge per la reducció de la despesa

Presenten una esmena a la totalitat a la llei de pressupost i una quarantena de parcials

M.T. ANA

Andorra la Vella

Unió Laurediana + Ciutadans Compromesos ha presentat també una esmena a la totalitat i una quarantena de parcials al pressupost del 2018.

El conseller general Carles Naudi ha assegurat que el pressupost no compleix la llei pel que fa a la regla d'or, que diu que les societats públiques no poden tenir més del 50% per cent dels seus fons propis amb endeutament, i perquè supera el límit de despesa màxima permesa.

Naudi ha assenyalat que amb les esmenes han volgut posar de manifest que hi ha molt marge de reducció de la despesa i de l'endeutament. Per això, per exemple, proposen retallar el pressupost d'inversió d'Andorra Telecom i igualar-ho al d'altres companyies del sector, en què les inversions representen el 15 per cent de la xifra de negoci.

Els consellers del grup mixt d’UL i la Massana també han inclòs una partida de 25.000 euros per fer un estudi sobre la viabilitat d'implantar un circuit de motos d'iniciativa privada al país, ja que consideren que això podria generar valor i convertir-se en un pol d'atracció econòmica i social.

Cal destacar també l'esmena en relació a l'Estació Transformadora de l'Aldosa, per la qual volen una ampliació de 200.000 euros amb l'objectiu de dotar-la de més recursos i millorar el seu impacte visual, mediambiental i de salut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00