Últimas noticias Hemeroteca

El Patronat creu que hi haurà boicot per part del turista espanyol el 2018

El Patronat de Turisme augmentarà la promoció a França per cobrir-se davant d'un possible boicot per part del turista espanyol. El seu director general, Ramon Ramos, diu que les xifres de visitants del tram final de l'any no ho evidencien però volen estar preparats amb l'objectiu que tornar a créixer el 2018 de la mateixa manera que ho han fet el 2017.

Ramon Ramos diu que el mercat espanyol és “minoritari” i que el principal client, el basc, no hauria de deixar de venir però la sensació és que altres clients de la resta de l'estat –com el madrileny, que és el segon en volum- sí que poden optar per deixar de venir a Catalunya i, per tant, a la Costa Brava, degut al clima polític.

Per això, el Patronat ja ha intensificat la promoció al principal mercat, el francès. “Si els francesos no fallen”, diu Ramos, l'any vinent hi tornarà a haver creixement.

Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme / Sembla que hi haurà caiguda del visitant espanyol

2017 s'ha tancat amb més de 5’5 de visitants i un augment del 6'5% i de cara a 2018 preveuen un augment que oscil·li entre el 5% i el 6%.

A part de reforçar la promoció al mercat francès també s'intensificarà al britànic, amb accions a Londres vinculant cultura i gastronomia i a Manchester, aprofitant la vinculació del Girona FC amb en City i la presència de Pep Guardiola.

Fora d'Europa, s'anirà a vendre Costa Brava a Nova York, Chicago, Los Angeles i Toronto i també a Israel a treballar un tipus de turista interessat pel Pirineu; l’israelià.

Aquest any la promoció tindrà com a eix conductor la cultura.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?