Sociedad

Investiguen qui ha llençat pintura i una bengala a la comissaria del CNP a Girona

Els Mossos d'Esquadra han intensificat la vigilància al voltant de la comissaria de la Policia Nacional a Girona, després que un grup d'encapuxats ha llençat una bengala i pots de pintura a l'edifici.

És el tercer atac en aquesta comissaria des de l'1 d'octubre. La policia busca els autors i sospita que són els mateixos en tots els casos.

Un dels pots de pintura l'han llençat contra la finestra d'un dels despatxos de la comissaria del CNP a Pedret / Ràdio Girona

Girona

Segons ha pogut saber Ràdio Girona, cap a les set de la tarda d'ahir, uns desconeguts van llençar, com a mínim, quatre pots de pintura vermella contra la façana de la comissaria de la Policia Nacional al carrer Sant Pau de Girona, al barri de Pedret. Passada la mitjanit, uns desconeguts també han tirat una bengala al pati interior de la comissaria. No ha causat cap dany i els mateixos agents han pogut apagar el petit foc amb un extintor.

Ràdio Girona

La Policia Nacional intenta identificar els autors a partir de les càmeres de videovigilància que hi ha instal·lades a la façana de la comissaria.

No és el primer cop que aquest edifici apareix pintat. Des del passat 1 d’octubre, els han tirat pintura, com a mínim, dues vegades més reconeixen fonts policials. Tampoc tenen identificats els autors de les anteriors pintades i sospiten que "poden ser els mateixos" que han actuat aquesta passada nit.

Segons la Policia Nacional, als autors els poden acusar d’un delicte d’odi o per vandalisme.

Ràdio Girona

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00