Sociedad
MÚSICA

Joan Reig ens necessita en el verkami del que serà el seu primer disc

El Bateria dels Pets, amb 35 anys d'ofici a les baquetes, ha endegat un Verkami per tal que poguem precomprar el seu primer disc en solitar i, de pas, contribuïr al finançament d'un videoclip.

Joan Reig als estudis de la Cadena SER al Camp de Tarragona / Jordi Cartañá

Entrevista Joan Reig (15/01/2018)

18:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000046717/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Joan Reig, el bateria dels pets, ens proposa que prenguem part amb el que serà el seu primer disc en solitari precomprant el disc i, de pas, també, contribuint a la financiació del primer videoclip que se’n desprendrà “La Culpa”. Dit d’una altra manera, Joan Reig fa un verkami pel que serà el seu primer disc després de 35 anys de trajectòria com a músic. Seran 6 cançons que es podran comprar en format de vinil o descàrrega. I segons el que s’arribi a pagar hi ha tot un seguit d’altres “recompenses” de les que en parlem a l’entrevista que hem fet avui a Soroll.

Pel que fa al videoclip, aquest anirà a càrrec de la directora Maria Roig. Reig ens explica que es vol fer una cosa ben feta pel que cal un mínim d’inversió que el bateria dels Pets reconeix no poder assumir en no tenir una discogràfica al darrera.

Si voleu participar teniu temps fins el dia 7 de febrer, però no val a badar.

Enllaç del Verkami: https://www.verkami.com/projects/19430-joan-reig-nou-disc-i-videoclip

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00