Sociedad

Els Mossos alliberen una dona retinguda contra la seva voluntat a Salou

La policia catalana ha detingut tres homes acusats d’un presumpte delicte de detenció il·legal. S’investiguen les causes dels fets. La dona, que està sana i estàlvia, ha estat traslladada a un hospital.

Roger Segura ACN

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les 13h. d’aquest dimecres que una dona es trobava retinguda en contra de la seva voluntat en un pis al carrer Barcelona de Salou. Ràpidament, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, l’ARRO, s’han desplaçat fins al lloc dels fets, on han alliberat la dona.

Els agents han trobat un home que es trobava amagat al pis, i l’han detingut immediatament. Presumptament, i això encara s’està investigant, seria el que tindria més relació amb els fets. Després de poca estona han detingut també l’home que els ha obert la porta del pis, i posteriorment han detingut un tercer home que no es trobava al pis en el moment de l’entrada de la policia, però que sí que hi havia estat recentment. En total, tres detinguts, tots ells homes, veïns de Salou i de 28, 34 i 55 anys.

Investigació en marxa

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra estan recollint informació per tal d’esbrinar les circumstàncies de la detenció il·legal. Es desconeix quan temps feia que la dona era al pis en contra de la seva voluntat i en quines condicions hi estava. També s’investiga la relació entre la dona i els detinguts i si es tracta d’un cas de violència masclista, en el supòsit que hi hagués lligams de parentiu o sentimentals.

La dona ha estat trasllada a un hospital

Un cop alliberada, la víctima ha estat atesa al lloc dels fets pels serveis d’emergència. Presentava un quadre de crisi d’ansietat, però aparentment no estava ferida físicament. Amb tot, se l’ha traslladat a un centre hospitalari de la demarcació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00