Sociedad
CONSELL GENERAL

El PS estudia presentar una demanda a la Batllia contra sindicatura

Consideren que s'ha extralimitat en la gestió de re configuració del grup mixt

PS

Andorra la Vella

El PS estudia si finalment presenta una demanda a la Batllia en relació al paper que ha jugat la sindicatura durant el procés re configuració del grup mixt.

La primera secretaria del partit socialdemòcrata, Susanna Vela, ha explicat que consideren que el síndic es va extralimitar de les seves competències cessant l'aleshores president del grup, Pere López, però que ho han d'acabar d'analitzar.

Vela ha reiterat que el partit lamenta la solució adoptada al grup mixt sobre el seu nou reglament de funcionament, una solució que diu, ha estat imposada per una majoria i que comportarà una manca de representativitat i pluralitat dins del grup mixt, on no es garantiran el drets de les minories. Denuncia que hi ha una voluntat d'anul·lar la veu del PS, que és qui fa l'oposició al Govern, i que en lloc de punir el transfuguisme es premií.

La primera secretaria socialdemòcrata també ha assegurat que segueixen endavant amb la idea de presentar una proposta de modificació de l'article 24 del reglament del consell general perquè en el transcurs de la legislatura es pugui crear un nou grup parlamentari. El PS vol, a més, que per formar un grup no siguin necessaris quatre consellers, sinó tres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00