Sociedad

Antoni Miquel: ‘És inhumà tractar la meva filla com un objecte’

Assegura que actua per obligació com a pare. No vol portar la seva filla cap a la República Txeca per la força. Demana als jutjats que facin venir la mare perquè sigui ella qui convenci la menor, d’onze anys, d’anar-se’n a viure amb ella.

Marc Càmara

Tarragona

Aquest dimecres s’ha acabat el termini perquè l’Antoni Miquel presenti als jutjats els bitllets d’avió direcció la República Txeca. Una sentència l’obliga a portar la seva filla amb la seva mare, però la menor, d’onze anys, assegura que no hi vol anar perquè la seva mare la maltractava psicològicament i físicament. L’Antoni no està disposat a dur la seva filla per la força amb la seva mare, i demana que sigui ella la qui viatgi a Tarragona per convèncer la menor.

El temps se li acaba... la providència dels jutges és clara, per bé que ell ha al·legat recolzat per informes de psicòlegs. La sentència l’obliga a retornar la petita amb la seva mare. Aquest dimecres la nena no ha volgut anar a l’escola per no allunyar-se del seu pare davant la possibilitat que la policia se l’endugui.

Diu l’Antoni que ‘és inhumà que es tracti la meva filla com un objecte’. Assegura que ‘té sentiments’ i segons els informes dels psicòlegs ‘la maduresa d’una nena de 14 o 15 anys’. Espera que algú l’escolti i es pugui reconsiderar la decisió dels jutges, que ell assegura que és injusta. ‘Tinc l’esperança, que em dóna la convicció de saber que faig el correcte, que algú amb poder pugui aturar aquest disbarat’. Assegura que ‘si me la prenen aniré als tribunals europeus per recuperar-la’. Sempre en els marcs de la llei, diu que lluitarà fins al final pel bé de la seva filla. ‘Ho faig obligat com a pare i per responsabilitat’.

Aquest dimecres al matí una vintena de persones s’han concentrat a les portes de casa l’Antoni Miquel per donar-li suport.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00