Sociedad

El Tramvia Blau deixarà de circular el 28 de gener i per un temps indefinit

Les vies que uneixen la Plaça Kennedy i la del Doctor Andreu s'han de renovar completament i encara no hi ha finançament previst per fer aquesta actuació

TMB

Barcelona

El Tramvia Blau deixarà de funcionar el 28 de gener i per un temps indefinit. L'estat actual de les vies no permet que aquest transport històric pugui continuar circulant amb seguretat i per això aquest transport desapareix fins que es faci la renovació. Segons fonts de TMB, ara per ara no hi ha pressupost per tirar endavant aquesta actuació.

El Tramvia Blau circula els caps de setmana entre la Plaça Kennedy i la del Doctor Andreu on es pot agafar el funicular del Tibidabo. La resta de dies el trajecte es fa amb la línia de bus 196. El tramvia Blau és un vagó de fusta i l'únic supervivent de l'antiga xarxa de tramvies de Barcelona.

TMB no pot especificar quant temps estarà sense funcionar. Dependrà de quan arribi el finançament per fer la renovació de vies i de catenària. Una actuació que preveu també canviar el recorregut que fa el tramvia per l'Avinguda Tibidabo.

Segons fonts de TMB, l'Autoritat del Transport Metropolità s'ha compromès a incloure els diners en el contracte programa 2018-2012.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00