Sociedad

Brutal agressió al metro de Barcelona

Hi ha un jove detingut que en el moment dels fets, al desembre, era menor d'edat

Detingut un jove per una brutal agressió a un home al metro de Barcelona

Detingut un jove per una brutal agressió a un home al metro de Barcelona

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys i nacionalitat espanyola per una brutal agressió a un home a l'estació de Navas del metro de Barcelona, al costat d'altres dos amics, i com a conseqüència de la qual la víctima va patir lesions greus de les quals s'està recuperant.

Segons han informat els Mossos, el detingut, que en el moment dels fets era menor d'edat, està acusat dels delictes d'homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions.

Els fets van tenir lloc el passat 10 de desembre a la xarxa de metro de Barcelona i van ser registrats per les càmeres de seguretat.

L'agressió es va produir cap a les 04.00 hores del matí a l'estació de Navas de la línia 1 del metro de Barcelona quan l'agressor i la víctima van baixar del comboi en el qual viatjaven, moment en què ja es barallaven entre ells.

La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar inconscient a terra de l'andana després que el seu agressor el fes caure escales a sota des del vestíbul, amb una forta empenta.

Ja a terra i en estat inconscient, l'agressor li va seguir pegant fortes puntades de peu al cap i a la cara, i finalment es marxo del lloc.

A causa de l'agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides en la cella i al cap que van requerir diversos punts de sutura.

Els Mossos van iniciar una investigació per identificar i detenir a l'autor dels fets i gràcies a les càmeres que van registrar l'agressió va ser possible trobar-lo i detenir-lo dimarts passat dia 16.

El jove va passar a disposició de Fiscalia de Menors i el fiscal va decretar el seu ingrés en un centre per a joves. La investigació continua oberta per identificar als altres dos joves que acompanyaven a l'agressor en el moment dels fets

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00