Sociedad

Vuit municipis de la Garrotxa instal·laran lectors de matrícules per reforçar la seguretat

De moment, se'n col.locaran a Maià de Montcal, Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Sant Feliu de Pallerols, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, Besalú i Sant Joan les Fonts.

Està previst que es faci aquest any i respon a una proposta del Consell d’Alcaldes que no ha tingut unanimitat.

Olot ja té 3 lectors de matrícula instal·lats per controlar els cotxes que entren i surten de la capital de la Garrotxa. / Imatge: Google Maps

Girona

Aquest mes es posarà en marxa un estudi per determinar el nombre de càmeres necessàries i a quines vies necessiten ser instal·lades.

Un cop estigui definit, s’obrirà un concurs per decidir quina empresa ho farà. Després només faltarà la instal·lació. Tot plegat s’espera que tingui lloc aquest mateix any i, d’aquesta manera, la Garrotxa pugui controlar quins cotxes circulen per 8 dels 21 municipis.

El president del Consell Comarcal, Joan Espona, assegura que, tot i que no hi ha unanimitat, es tracta d’un projecte que respon necessitats del territori.

Joan Espona, CC de la Garrotxa

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152930/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des del Consell Comarcal asseguren que el projecte tenia la intenció de ser global. De moment, l’únic municipi que ja disposa d’aquest sistema és Olot amb tres càmeres instal·lades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00