Sociedad
MUSICALS

LOS40 Global Show, millor programa de ràdio musical per a Billboard

El reconeixement arriba quan acaba de complir dos anys en antena

Andorra la Vella

LOS40 Global Show, el format que s'emet simultàniament a Espanya i Llatinoamèrica i que dirigeix i presenta Tony Aguilar, ha rebut una menció com a millor programa de ràdio per la prestigiosa revista musical BillBoard. Un reconeixement que arriba quan acaba de complir dos anys d'emissió.

 Com cada any, la clàssica enquesta que realitza Billboard Què va ser el millor del 2017? ha preguntat sobre diverses categories en l'àmbit nacional, internacional i llatí. Els resultats s'han obtingut en base al vot del públic i a les mètriques anuals que aboquen les diferents plataformes de BillBoard.

Tony Aguilar, director de LOS40 Global Show, s'ha mostrat molt content amb la notícia i confesa estar emocionat. "Estem molt contents que es reconegui la nostra trajectòria al mercat llatí després de dues temporades en antena".

Tony Aguilar, director de LOS40 Global Show, se ha mostrado muy contento con la noticia y confiesa estar emocionado. “Estamos muy contentos de que se reconozca nuestra trayectoria en el mercado latino tras dos temporadas en antena”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00