Sociedad
UEFA

Aleksander Ceferin visita Andorra

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, lloa Andorra i el projecte de construcció de les noves instal·lacions de la Federació Andorrana de Futbol al Prat del Colat a la Massana

El cap de Govern i la ministra Olga Gelabert han rebut al president de la UEFA, Aleksander Ceferin, en la primera visita del més alt responsabe del futbol europeu a Andorra. / Govern d'Andorra

Andorra la Vella

Ceferin s'ha convertit en el primer president de la UEFA que visita el Principat. Ho ha fet aquest matí en una visita breu, en què ha aprofitat, per visitar la FAF, s'ha reunit amb el cap de Govern, Antoni Martí i ha visitat els terrenys del Prat del Colat on es construirà un nou camp de futbol i un pavelló de futbol sala.

Ha estat l'encarregat de posar la primera pedra d'unes obres en què es preveu que estiguin enllestides entre mitjans i i finals del 2019 i que compte amb el finançament de la UEFA, FIFA i la mateixa Federació Andorrana de Futbol. En aquest sentit, ha destacat que es tracta d'un projecte desafiant.

També ha manifestat el treball que s'està fent a nivell de joc amb la selecció de futbol i entén les dificultats que tenen els petits països. En aquest sentit, creu que la recent creada Lliga de les Nacions ajudarà precisament a les seleccions petites.

De la seva banda, el president de la FAF, Víctor Santos, s'ha mostrat molt content de la visita de Ceferin i ho a atribuït a la bona feina que estan fent.

Finalment, el cònsol major de la Massana, ha destacat el fet que la parròquia pugui disposar d'un camp de futbol i ha explicat que volen signar un conveni amb l'ens federatius per utilitzar les instal·lacions en hores d'una fluència més baixa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00