Sociedad
SANITAT

Els metges i infermeres mantenen les queixes sobre la situació a urgències

Valoren positivament la creació d'una comissió de treball però lamenten que els problemes que arrosseguen no s'hagin resolt

Arxiu ANA

Andorra la Vella

Els metges i infermeres mantenen les queixes sobre la situació a urgències. Consideren que per part de la direcció del SAAS hi ha predisposició per millorar, però lamenten que els problemes a què s'enfronten en el dia a dia no s'hagin resolt.

En una carta a la que ha tingut accés la SER, el col·lectiu mèdic i d'infermeria valora positivament la voluntat d'entesa i cerca de solucions que ha mostrat la direcció del centre, amb la creació, per exemple, d'un grup de treball. Tot i així, asseguren que la insostenible situació al servei seguirà igual avui i en les properes setmanes, de manera que la seva preocupació persisteix. Diuen que volen garantir la millor atenció i servei a l'usuari, i que ara mateix no ho poden fer. Unes paraules que contrasten amb les que ahir pronunciava el director assistencial, Joan Martínez Benazet, que afirmava que la qualitat del servei no s'estava ressentint.

El personal d'urgències es queixa de que la problemàtica a urgències no és nova d'ara, sinò que ha anat empitjorant en els darrers tres anys, i que hi ha hagut temps suficient per posar-hi remei amb la contractació de personal. Sobre aquest aspecte, a més, assenyalen que les nou baixes que s'han produit darrerament, degut a la gestió del cap de servei, dificulten que altres professionals vulguin venir a treballar al centre

I pel que fa a les noves incorporacions previstes pels propers mesos, diuen que es mantenen a l'expectativa, tenint en compte que per a principis de gener anaven a arribar onze metges i només se n'ha incorporat un.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00