Sociedad

Detinguda per deixar la nena de 8 mesos al cotxe d'un amic per anar de marxa

Va passar a Figueres ahir a la nit. La criatura estava a dins d'un cotxe aparcat a la Plaça del Sol i la mare estava ballant en un pub pròxim. Va donar positiu al control d'alcoholèmia.

Imatge del bar El Toc. / Imatge: Google Maps

Figueres

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 33 anys i veïna de Castelló d'Empúries que va deixar la seva nena de 8 mesos a dins d'un cotxe mentre ella estava ballant en un pub.

Va passar ahir a la nit, pels volts de les 11. Una dona va alertar el telèfon d’emergències 112 que hi havia una criatura de molt poca edat sola a dins d'un cotxe a la plaça del Sol de Figueres.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra s'hi va presentar i van acabar trobant la mare ballant al pub El Toc. Li van fer la prova d'alcoholèmia per comprovar si estava en condicions de fer-se càrrec de la menor i va donar una taxa de 1'18 mg/l.

La van detenir per un delicte d’abandonament de menors i van decidir posar la criatura en mans de la Direcció General d'Atenció a la Infància (DGAIA), que ha buscat familiars pròxims perquè es facin càrrec de la criatura.

El cotxe on estava la criatura era d'un amic de la mare.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00