Sociedad
REUS

'Pellicer s'ha acomodat amb la qüestió de confiança'

L'oposició critica que el govern no ha tingut cap intenció de negociar els pressupostos pel 2018 i que Pellicer ho fira tot a una segona qüestió de confiança vinculada als comptes.

Cedida

Reus

L'oposició votarà 'no' als pressupostos del govern de Reus de cara el 2018. Diuen els representants dels partits polítics de la CUP, Ciutadans i el PSC que no poden donar suport als comptes perquè no se'ls ha permès de participar-hi. Asseguren que no hi ha hagut en cap cas la voluntat de negociar-los i que el govern, des de bon principi, ha decidit deixar-ho tot en mans d'una qüestió de confiança. 

Aquest dijous s'ha de celebrar el plenari en el que el govern presentarà públicament la seva proposta de pressupostos, però tots els partits a l'oposició li donaran l'esquena. L'única fórmula per tirar endavant els comptes que estudia a dia d'avui el govern és la qüestió de confiança. És el mateix procés que es va fer l'any passat i que va permetre aprovar els comptes del 2017. 

Marta Llorens, portaveu del grup municipal de la CUP a Reus, assegura que 'el govern no sap governar' i diu que 'no sap fer política'. Diu la portaveu de la CUP que 'el govern no té rumb i tampoc cap línia estratègica definida' de cap a on ha d'anar la ciutat. 

En el mateix àmbit s'expressa Juan Carlos Sánchez, el portaveu de Ciutadans. Sánchez diu que 'Pellicer no té cintura política' i reitera que 'no té capacitat per negociar amb l'oposició'. El portaveu de Ciutadans vincula la situació política a Reus amb el procés i afegeix que 'l'únic que li preocupa a l'alcalde és tenir la ciutat bruta, els llaços grocs i tenir una ciutat excloent'. 

De la seva banda, Andreu Martín, portaveu del PSC, diu que l'alcalde 'després de veure el resultat de la primera qüestió de confiança s'ha confiant'. Assegura Martín que la qüestió de confiança 'hauria de ser un fet excepcional' però que Pellicer 'converteix allò excpecional en habitual'. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00