Sociedad
CONTROL AL GOVERN

El PS demana informació sobre els tres milions d'euros en assessoraments contractats per l'AREB

Entre la documentació que es demana hi figura els currículums dels advocats contractats i la seva experiència en temes financers i el nombre d'hores facturades i a quin preu, entre altres

Consell General

El PS exigeix explicacions a l’AREB per la contractació d’assessoraments jurídics per valor de tres milions.

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López vol que l’Agència Estatal de Resolucions Bancàries aporti més informació en relació a la contractació d’assessoraments jurídics que ha obligat Govern a fer-li un avenç de fons de gairebé tres milions d’euros.

Per això, ha tramitat una demanda d’informació de diferent documentació vinculada a la formalització d’aquests encàrrecs que, a més, s’han fet per vies d’adjudicacions directes i no pel sistema que estableix la llei de contractació pública. El parlamentari socialdemòcrata sospita que es podria tractar d’una nova mostra de “clientelisme polític” i “d'utilització de fons públics per afavorir els interessos de persones vinculades a Demòcrates per Andorra (DA)”.

Entre la documentació que es demana hi figura els currículums dels advocats contractats i la seva experiència en temes financers i el nombre d'hores facturades i a quin preu, entre altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00