Sociedad
POLÍTICA SOCIAL

El Grup liberal es posa a disposició d'Autea i Amida per canalitzar les seves demandes

Amida exposa l'excés de paperasa que comporten alguns tràmits i Autea proposa un itinerari educatiu marcat

Els consellers de Liberals d'Andorra reunits amb representats d'AMIDA i AUTEA / Ld'A

Andorra la Vella

El Grup parlamentari liberal es posa a disposició d'Autea i Amida per canalitzat les seves demandes.

Els consellers generals liberals, Judith Pallarès, Ferran Costa i Jordi Gallardo s’han reunit amb la presidenta d’AMIDA, Agustina Grandvallet, i la membre de la junta d’AUTEA, Inés Martí. Des d’AMIDA es va posar en relleu "l’excés de burocràcia i protocols" en els processos per poder sol·licitar ajudes a la CASS. Una acumulació de paperassa i gestions que en alguns casos "deixen en situació de vulnerabilitat a les persones afectades".

Per la seva banda, des d’AUTEA es va fer arribar als consellers liberals "la necessitat de crear un itinerari educatiu específic" per persones amb autisme, de manera que pugui haver-hi una inclusió efectiva i real en la societat. L’objectiu d’aquest itinerari educatiu no és un altre que "aconseguir l’apoderament de les persones amb trastorn de l’espectre autista". Una altra de les demandes que AUTEA ha exposat davant els consellers del Grup Liberal és que "cal un augment de personal del SAAS que pugui donar resposta a les persones autistes".

El president del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha explicat al final de la reunió que "aquestes trobades serveixen per copsar de primera mà la situació d’aquestes associacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00